Здоровенькі були! Хочу розповісти про корисною темою, може комусь із вас знадобиться. Останнім часом щось помітив, що прокидаюсь розбитий, всю ніч кручусь, а вранці відчуваю себе, наче й не спав. Грішив на нерви, на погоду, а жінка каже: "Давай оновити постільну білизну на якісну, а не цей синтетичний жах з ринку". І тут я поліз в мережу.
По правді, думав, що підбір постільної білизни - це тільки "подобається колір чи ні". Виявилось, то цілий всесвіт. Там тобі бязь, ранфорс, сатин... Я в таких термінах плавав, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.
Народ, це ж скарбниця інформації! Реально провів на годину. Там все як в підручнику: по полицях описані усі тканини, від бюджетної бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є табличка з описом щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує комплект. Дуже допомогло мені в'їхати, чому один набір коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.
Кілька відкриттів для себе дізнався:
- Виявляється, що, українські та євро розміри сітки трохи відрізняються, і перед замовленням реально бігати з сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто вірити напису «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що тепла фланель в спеку — це капець, а якісний сатин реально охолоджує, бо в нього плетіння ниток інша.
- Там є поради, як прати, щоб принт не зліз через місяць. Болісна тема для нас, у кого пральна машинка працює без вихідних.
Зрештою вирішив взяти спочатку один сатиновий набір від нашого виробника (підтримали так би мовити українське). Поки все добре — сплю як немовля, білизна приємна на дотик, не ковзає й не іскрить.
Загалом, якщо ти, як і я, до останнього часу вважали, що підковдра — це не те, в яку треба розбиратись, дуже раджу глянути інформацію на цьому ресурсі. Це дійсно економить час на пошуки та вберігає від покупки якоїсь фігні. Усім міцного сну!!
Люди, хто розбирається на постільній білизні? Натрапив на цікавий сайт
Modérateur : WIN32-[GG]
-
BilizWalay
- Batcheur occasionnel