Люди, хто розбирається на постільній білизні? Натрапив на цікавий сайт

Une difficulté, une précision posez vos questions

Modérateur : WIN32-[GG]

Répondre
BilizWalay
Batcheur occasionnel

Люди, хто розбирається на постільній білизні? Натрапив на цікавий сайт

Message par BilizWalay »

Здоровенькі були! Хочу розповісти про корисною темою, може комусь із вас знадобиться. Останнім часом щось помітив, що прокидаюсь розбитий, всю ніч кручусь, а вранці відчуваю себе, наче й не спав. Грішив на нерви, на погоду, а жінка каже: "Давай оновити постільну білизну на якісну, а не цей синтетичний жах з ринку". І тут я поліз в мережу.

По правді, думав, що підбір постільної білизни - це тільки "подобається колір чи ні". Виявилось, то цілий всесвіт. Там тобі бязь, ранфорс, сатин... Я в таких термінах плавав, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.

Народ, це ж скарбниця інформації! Реально провів на годину. Там все як в підручнику: по полицях описані усі тканини, від бюджетної бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є табличка з описом щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує комплект. Дуже допомогло мені в'їхати, чому один набір коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.

Кілька відкриттів для себе дізнався:
- Виявляється, що, українські та євро розміри сітки трохи відрізняються, і перед замовленням реально бігати з сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто вірити напису «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що тепла фланель в спеку — це капець, а якісний сатин реально охолоджує, бо в нього плетіння ниток інша.
- Там є поради, як прати, щоб принт не зліз через місяць. Болісна тема для нас, у кого пральна машинка працює без вихідних.

Зрештою вирішив взяти спочатку один сатиновий набір від нашого виробника (підтримали так би мовити українське). Поки все добре — сплю як немовля, білизна приємна на дотик, не ковзає й не іскрить.

Загалом, якщо ти, як і я, до останнього часу вважали, що підковдра — це не те, в яку треба розбиратись, дуже раджу глянути інформацію на цьому ресурсі. Це дійсно економить час на пошуки та вберігає від покупки якоїсь фігні. Усім міцного сну!!
Répondre