Здоровенькі були! Думаю поділитися одним місцем, може кому знадобиться. Останні місяці помітив, що сплю погано, не висипаюсь, а зранку відчуваю себе, ніби вагони розвантажував. Списував на нерви, на атмосферний тиск, а дружина сказала: "Пора оновити білизну на нормальну, а не цю синтетику з розпродажу". І отут я заліз в інтернет.
Чесно кажучи, був впевнений, що підбір постільного комплекту - це лише "гарний малюнок чи ні". Виявилось, то цілий всесвіт. Там тобі бязь, і ранфорс, сатин... Я в таких словах був нуль, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.
Хлопці, це просто скарбниця інформації! Я залип на годину. Там прямо як в довіднику: чітко описані всі матеріали, від дешевої бязі до преміум сатину та льону. Навіть є табличка з порівнянням щільності тканини та того ж, скільки циклів прання витримує матеріал. Дуже допомогло мені зрозуміти, чому якийсь набір коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.
Кілька відкриттів для себе зрозумів:
- Виявляється, що, наші та європейські розміри трохи різняться, і перед замовленням варто бігати з сантиметром міряти свою ковдру, а не тупо вірити напису «двоспальний».
- От чесно, не знав, що фланель влітку — це капець, а сатин насправді дихає, бо в нього плетіння ниток особливе.
- На сайті написано, як прати, щоб принт не зліз після кількох прань. Болісна тема для всіх, у кого пральна машинка працює без вихідних.
Коротше кажучи вирішив замовити спочатку один сатиновий набір від нашого виробника (підтримали українське). Наразі все добре — спимо як немовлята, тканина приємна на дотик, не ковзає й не іскрить.
Тому, якщо ви, як і автор, до останнього часу вважали, що підодіяльник — це не те, в що треба заглиблюватись, щиро рекомендую почитати огляд на цьому ресурсі. Реально зберігає час на підбір та вберігає від покупки якоїсь фігні. Всім здорового сну!
Народ, хто розуміється в постільній білизні?? Знайшов класний сайтик
Modérateur : WIN32-[GG]
-
KupPowouff
- Batcheur occasionnel