Для кулінарів, хто щодня полюбляє експериментами на кухні, але не може зрозуміти безлад під час своїй кухні!

Une difficulté, une précision posez vos questions

Modérateur : WIN32-[GG]

Répondre
DelisHup
Batcheur occasionnel

Для кулінарів, хто щодня полюбляє експериментами на кухні, але не може зрозуміти безлад під час своїй кухні!

Message par DelisHup »

Хочу відкрити вам кулінарною драмою, яка пригодилася у мене того самого тижня, і це було.... Дочка попросила, щоб я зробила один унікальне до великої події. Я, як завжди, авжеж, взялася переглядати ідею в інтернеті і... о боже!. Витратила цілих нервущих півтори години, і це ще щастя!, переходячи із сайту на сайт! Деякі ідеї здавалися надто для професіоналів, інші варіанти - з дивними інгредієнтами, треті - серед тоннами спонсорських посилань. А раптом я мені спало на думку про цей сайт і менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - мрійливий варіант! Інструкція був так детальним, що навіть навіть моя 12-річна помічниця здолала мені допомогти. Наприкінці наша команда спекли неймовірний десерт, що виявився головним прикрасою дня народження. Вже сьогодні кожна мої вже заздрісні друзі питають: "Де ти знайшла такий ідеальний рішення?"
Каталог рецептів
Répondre