Для гурманів, хто прагне кухнею, а злиться через хаос під час роботи в кухонному просторі!

Une difficulté, une précision posez vos questions

Modérateur : WIN32-[GG]

Répondre
Joanbluse
Batcheur occasionnel

Для гурманів, хто прагне кухнею, а злиться через хаос під час роботи в кухонному просторі!

Message par Joanbluse »

Я просто не можу не розповісти кулінарною драмою, що виникла у мною того самого тижня. Дочка вимовила бажання, щоб як мама зробила один неймовірне на день народження. Я, як завжди, авжеж, кинулася переглядати врятувальну знахідку на просторах Google і – уявіть!. Витратила цілих нервущих одну з половиною години марних пошуків, мов зомбі від сайту у бік черговий кулінарний портал! Деякі ідеї здавалися надто складні, декілька - із екзотичними компонентами, ще кілька - серед тоннами спонсорських посилань. Але як грім серед ясного неба я вспомнила щодо цей порятунок ресурс й всього лише за п’ять хвилинок відкрила - той самий рецепт! Інструкція був настільки зрозумілим, що навіть навіть моя ще дуже молода юна кулінарка здолала мені взяти участь. І що ви думаєте? наша команда спекли неймовірний кулінарну феєрію, що виявився справжнім успіхом святкового столу. І ось вам результат кожна мої друзі питають: "В якому місці я знайшла цей диво такий собі неймовірно класний спосіб?"
Каталог
Répondre