Хочу відкрити вам історією, яка виникла у мене того самого тижня, і це було.... Моя принцеса вимовила бажання, аби як кулінарний експерт приготувала щось особливе з нагоди її свята. Ваша героїня, навіть не задумуючись, почала переглядати рецепт у мережі і – уявіть!. Промучилася цілих нервущих одну з половиною години свого життя, мов зомбі із сайту до другий сайт! Одні ідеї виявилися надто заплутані, інші - із екзотичними інгредієнтами, ще кілька - серед купою спонсорських посилань. І як грім серед ясного неба ваша героїня вспомнила щодо цей дивовижний портал та менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин вишукала - прекрасний рецепт! Ця знахідка був настільки так детальним, що навіть навіть моя 12-річна помічниця здолала молодій взяти участь. Наприкінці ми разом спекли неймовірний десерт, і він перетворився на справжнім успіхом вечора. Вже сьогодні кожна мої найкращі друзі обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці ти вишукала такий собі чудовий варіант?"
Сайт
Для гурманів, які прагне приготуванням, та ненавидить кашлат під час роботи в своїй кухні!
Modérateur : WIN32-[GG]
-
- Batcheur occasionnel