Мені хочеться поділитися смішною ситуацією, яка виникла з мене попереднього тижня – уявіть собі!. Моя принцеса попросила, щоб як мама спекла один унікальне до великої події. Я, звісно ж, безумовно, кинулася гортати врятувальну знахідку у мережі і – уявіть!. Промучилася цілісних півтори години, і це ще щастя!, переходячи із ресурсу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Деякі рецепти здавалися нереально складні, інші - зі справжніми дорогими компонентами, треті - з масою банерів. Та ось згодом ваша героїня згадала про сей чудовий сайт і за п'ять неймовірно швидких хвилинок відкрила - той самий вибір! Варіант став до безтями зрозумілим, що навіть ще дуже молода доця несподівано змогла молодій допомогти. В результаті наша команда створили чарівний торт, який був визнаний справжнім відкриттям свята. Тепер кожна мої вже заздрісні знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином я знайшла цей диво такий собі неймовірно класний варіант?"
Каталог maminisuhariki.xyz
Для, хто полюбляє експериментами на кухні, але не терпить розкидані речі під час процесі!
Modérateur : WIN32-[GG]